Followers

About Me

My photo
Subang, Shah Alam, Malaysia

Adzlily Zuhaira - 3 Jenis Perempuan

Bunyi macam pelik right ?
haha.. jom baca ni ..


Perempuan tak semuanya sama.
means perangai mereka ..
Kali ni respon mereka terhadap lelaki yang cuba nak "mengorat".


1 - Ada suka bila lelaki tegur dia orang.. Terasa "HOT" Lagi - lagi lelaki tu mmg dia orang minat.. haha.. hati akan kata "wahh...bestnya... dia tegur aku ! hehe " senyum sampai esok,. then cerita pada kawan-kawan dia orang. hee..setuju ??


2 -  Ada yang rimas bila di ganggu . Lagi-lagi lelaki yang dia orang tak minat .. hati akan kata "mamat ni apahal.sibuk jer ! arghh !! menyampahlah .. bila online jer muka dia ! tak ada orang lain ke !? " 


3 - Yang ni sempoi tapi bahaya jugak, sama ada lelaki tu dia orang minat ke tak.. dia orang layan jer.. Pukul rata.. haha... dalam hati kata " Kawan je pun . bukan couple pun.. Kawan biar seribu,Musuh jangan satu "


SOoo.. apa yang kau orang baca tu rasanya memang betul kan ?? hehe,, 
Hati-hati ketika menyapa girl tu.. kot lah dia orang punya perangai macam numbur 2 .. tak nyaya kau orang.. haha ... 

4 comments:

  1. wakkaka....ko n 2 ke???wkakaka

    ReplyDelete
  2. haha .. tah lah .. semua aku boleh .. hahha :)

    ReplyDelete
  3. blog walking.. :) jemput singgah http://zamani84.blogspot.com/

    ReplyDelete